TEIS Média

Sokan nem tudják … Te tudtad?

Sokan nem tudják … Te tudtad?

Az Eurostat kimutatása szerint Magyarországon a legkisebb az emberek várható élettartama Európában. Ennek tudatában nem meglepő, hogy Magyarország folyamatosan az első három hely egyikét tölt be a világon a koronavírus halálozási statisztikákban.

Az egészségügy, és az oktatásügy romokban, az ország lakosságának többsége folyamatosan szegényedik, a minimál-nyugdíj és a gyermekgondozási segély összege szégyenletesen alacsony és 13 éve nem emelkedik.

Ma már a lakosság 2/3-a elégedetlen a helyzetével, de a fenti tényeket csak nagyon kevesen, a nagyvárosokban élő,  tanult és jól informált polgárok ismerik. A kistelepülésen élők, akiknek még internetre sincs pénzük, mind ebből semmit sem tudnak. A tényeket elhallgató vagy megmásító kormány-propagandát ismerik csak.

Mi a teendő?

A kiút: a valós hírek és információk terjesztése, közvetlen eljuttatása a kistelepülésekre. A feladat sürgető, mert közelednek a választások, és ősszel már az ellenzéki előválasztás is lezajlik.

Magyarország és gyermekeink, unokáink sorsa a közelgő választásokon, döntően a kistelepüléseken élők tisztánlátásától és helyes döntésétől, szavazatától függ!

Ezt az országos felvilágosító, információ terjesztő médiamunkát végzi már négy éve az önkéntesek által alapított, pártoktól független  Nyomtass te is! mozgalom. Önkéntes aktivisták által szerkesztett, kinyomtatott, fekete fehér,  középen összehajtott A4 méretű hetilapjukat már több mint 300 településen több mint

1 millióan

ismerik!

Támogasd Te is a munkájukat nyomtatással, terjesztéssel, de leginkább pénz-adományokkal, mert csak így juthatnak el minden magyar állampolgárhoz a valós információk.

Sokan nem tudják … Te tudtad?

Adományt átutalással az alábbi egyesületi bankszámla számra tudsz küldeni:

Címzett
eDemokrácia Műhely Egyesület
Magnet Bank

Bankszámla szám:

16200223-10026139-00000000

KÜLFÖLDRŐL

IBAN:
HU62 1620 0223 1002 6139 0000 0000
SWIFT kód:
HBWEHUHB

Bankkártyás, Pay-Pal vagy kripto-valutás támogatás esetén
KATTINTS IDE!

Donate with PayPal button