TEIS Média

Buth Sándor: független jelölt, Fejér 02-es OEVK-ban

Buth Sándor: független jelölt, Fejér 02-es OEVK-ban

Buth Sándor: független jelölt, Fejér 02-es OEVK-banSándor függetlenkén szeretne indulni az előválasztáson, felhívással kéri az állampolgárok támogatását

Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

Tisztelt Ellenzéki Választópolgárok!

🤔 Hosszas töprengés után, kétségek között ugyan, de ebben a Mórtól Polgárdiig elnyúló választókerületben élő, közéleti emberként úgy döntöttem, – számítva az Önök segítségére – hogy elindulok az előválasztáson!

🇭🇺 A jelenlegi múltba révedő és autokrata, néha inkább feudális hatalom közös akarattal most leváltható.

🇭🇺 A teljes ellenzéki összefogás megteremtése viszont ehhez szükséges, ha nem is elégséges feltétel.

🇭🇺 Magam a kezdetektől támogatom az Előválasztás intézményét, de a választáson elérhető ellenzéki siker reményéhez szerintem nem csupán a hat parlamenti párt, hanem a teljes ellenzék összefogására van szükség!

🇭🇺 Éppen ezért szeretnék az Önök ajánlásával az ellenzéki előválasztáson függetlenként, a Normális Magyarországért Mozgalom, és reményeim szerint több más civil szervezet és párt támogatásával elindulni a Fejér megye 2. OEVK. közös jelöltje címért.

🇭🇺 Az Előválasztás lényege ugyanis az, hogy minél több szimpatikus, jó jelölt közül a helyben élők válasszák ki az általuk leginkább támogatott közös jelöltet.

🇭🇺 Ahhoz azonban, hogy az előválasztáson egyáltalán jelölt lehessek, szükség van minden változást akaró polgár támogatására.

🇭🇺 Ajánlását https://but-sandor.hu/ oldalon teheti meg, ahol támogató csapatom tagjaként is számítok Önre!

🇭🇺 Célom az, hogy a körzet minden egyes polgárának képviselőjeként a mély társadalmi válságban, és végletekig kettészakított országban, a 2010. utáni időszak hatalom gyakorlását elutasítva, és a szépen hangzó, de nevének ellentmondó nemzeti együttműködés rendszerét lebontva egy új világ, a normális Magyarország közös megteremtését segítsem.

🇭🇺 A helyi és az országos közéletben szerepet vállaló barátaimmal olyan országot akarunk építeni, ahol a más véleményt vallók nem ellenségek, a szakmaiság nem üldözendő, a kormány kormányoz, a polgárok pedig érdeklődnek saját környezetük alakulása iránt.

🇭🇺 Olyan országot akarunk, ahonnan nem elmennek, hanem ahova hazatérnek. Olyan országot, ahol a szabadság, egyenlőség, szolidaritás nem csak szólam, hanem a társadalom működésének alapja.

🇭🇺 Ezen közös céljaink elérése érdekében mindenkivel hajlandó vagyok szorosan együttműködni és egyeztetni a NER lebontása érdekében.

Székesfehérvár, 2021. május 20.